This is your LIFE ~ Holstee Manifesto

Soms hangt de inspiratie gewoon voor je neus. Letterlijk in dit geval, want al een hele tijd hangt onderstaande tekst vlak naast mijn bureau op het prikbord, als dagelijkse reminder om mijn leven voluit te leven en eruit te halen wat erin zit.

De tekst is het zogenaamde Holstee Manifesto, een manifest dat geschreven werd door drie mannen in New York. Samen wilden ze een business opzetten maar voordat ze gingen bedenken wat ze dan concreet wilden doen, besloten ze om na te denken over hoe en waarom ze het wilden doen. Als dagelijkse reminder voor waar zij voor leefden. En daaruit werden deze prachtige woorden geboren. Geschreven in de lente van 2009 dus inmiddels alweer ruim 3 jaar ‘oud’, maar tijdloos relevant en inspirerend wat mij betreft.

Inmiddels is het de hele wereld overgegaan en heeft het al meer dan 80 miljoen mensen bereikt (lang leve het internet). Misschien ken je het dus al, maar misschien ook niet. Hoe dan ook, ik kon het niet laten om deze mooie inspiratie hier met je te delen (en een boodschap als deze kun je ook eigenlijk nooit teveel horen toch?). Enjoy!

 

Laat je reactie achter