Diensten

COACHING

Loopbaancoaching – Haal je geen voldoening (meer) uit je werk? Zou je iets anders willen maar weet je niet goed wat je wilt? Of weet je het stiekum wel maar durf je daar (nog) niet voor te gaan? Loopbaancoaching helpt je te ontdekken wat jouw talenten en dromen zijn, waar jij energie van krijgt en wat voor werk jou op het lijf geschreven is. Én het helpt je om dat vervolgens om te zetten in concrete acties om jouw droombaan daadwerkelijk waar te maken.
Lees verder…

Frisse Blik sessie – Zit je met een specifiek dilemma? Twijfel je over wat te doen? Wik je en weeg je tot je een ons weegt en komt er maar geen eind aan de cirkeltjes die je denkt in je hoofd? Een eenmalige Frisse Blik sessie biedt je nieuwe perspectieven en helpt je om een en ander voor jezelf helder op een rijtje te krijgen. Het stelt je in staat om knopen door te hakken en geeft weer lucht en rust in je hoofd.
Lees verder…

.

TRAININGEN

What Makes You Tick – Wil je ontdekken wat je kunt en wat je wilt? Waar jij nou echt van ‘aan’ gaat? Welke baan er bij jou mag solliciteren? Dan is dit een perfect programma voor jou. In 4 maanden tijd ga je samen met een groep andere nieuwsgierige mensen zoals jij ontdekken wat voor jou belangrijk is, wat je in huis hebt aan kwaliteiten, waar jij energie van krijgt, wat je drijft. Én wat de rode draad en kern is daarin, oftewel: ‘what makes you tick’! Zodat je dat kunt gebruiken als krachtige basis en richtinggever voor het vergroten van je werkplezier en effectiviteit in je huidige werk en/of bij het vinden van een nieuwe baan.
Lees verder…

 

.

IN-COMPANY

Team-performance – Heb  je de ambitie om een wezenlijke groeistap te maken met je team of organisatie? Heb je het gevoel dat je meer uit je team kunt halen dan je nu doet? Is er een nieuwe koers waar je iedereen in mee wilt krijgen? Of ben je op zoek naar meer flow in je team? Een team-performance traject op maat biedt jouw team of organisatie de expertise en inspiratie om dat waar te maken.
Lees verder…

In-company coaching – Wil je maximaal gebruik maken van het potentieel van medewerkers? Zie je ruimte voor verbetering op bepaalde vlakken van hun functioneren?  Met in-company coaching kan heel gericht gewerkt worden aan de optimalisatie daarvan. Door aan de slag te gaan met het specifieke ontwikkelgebied én door aandacht te hebben voor iemands talenten en drijfveren. In die combinatie ligt de sleutel naar groei, en daar heeft zowel de werknemer als de organisatie profijt van.
Lees verder…