In-company

Team-performance

Heb je de ambitie om een wezenlijke groeistap te maken met je team of organisatie? Heb je het gevoel dat je meer uit je team kunt halen dan je nu doet? Is er een nieuwe koers waar je iedereen in mee wilt nemen? Of ben je op zoek naar meer flow in je team?

Een team is een (unieke) combinatie van individuen die gezamenlijk zorgen voor het teamresultaat. Door het potentieel in het team maximaal te benutten, kunnen maximale teamresultaten worden bereikt. Het ontdekken, ontwikkelen en waarmaken van dit potentieel is dan ook waar het om gaat. Door te kijken naar gezamenlijke doelen en waarden als team, door stil te staan bij ieders eigen drijfveren en kwaliteiten, en door de verbinding te maken tussen die twee niveaus. Door de gezamenlijke manier van werken onder de loep te nemen en door samen te bouwen aan dialoog, verbinding en vertrouwen. Omdat dan het potentieel in het team ten positieve wordt geprikkeld en benut, en dat leidt tot meer flow én meer resultaat.

Als teamcoach en facilitator zet ik graag mijn eigen volle potentieel in om teams en organisaties te helpen daarbij. Afgestemd op de specifieke situatie en behoeften die er zijn ontwikkel ik programma’s op maat. Veelal in de vorm van een groeitraject van een aantal maanden, waarbij we in verschillende stappen gezamenlijk toewerken naar het gewenste resultaat. Maar ook met kortdurende trajecten of workshops van een dag lever ik graag mijn bijdrage aan de groei van jouw team.

Meer weten over wat ik kan betekenen voor jouw organisatie of team? Neem dan vandaag nog contact met me op, ik ga er graag met je over in gesprek!
.

In-company Coaching

Wil je maximaal gebruik maken van het potentieel van medewerkers? Zie je ruimte voor verbetering op bepaalde vlakken van hun functioneren? Wil je hen de mogelijkheid bieden om gericht aan de slag te gaan met de optimalisatie daarvan?

Werknemers leveren de beste resultaten als er optimaal gebruik gemaakt wordt van hun potentieel. Coaching kan een wezenlijke bijdrage leveren aan het maximaliseren van dit potentieel. Dat begint bij het ontdekken van dit potentieel (waar ben je goed in, wat geeft energie en waar stokt het nog), om dat vervolgens verder te ontwikkelen en maximaal tot groei te laten komen. Door op regelmatige basis te reflecteren op eigen performance, te bouwen op iemands eigen kracht en te werken aan wat nog niet optimaal gaat, kan een grote groei bewerkstelligd worden waar zowel de werknemer als de organisatie profijt van heeft!

In-company coaching kan voor individuele werknemers aangevraagd worden, maar is ook in te zetten voor een groep werknemers in combinatie met workshops en/of intervisie. Graag ga ik met jou in gesprek om te bekijken welke vorm(en) het beste aansluit bij jouw wensen.