Van Droom Naar Daad

VAN DROOM NAAR DAAD
maak werk van je loopbaanwens!

Inspirerend en actiegericht groepsprogramma
voor iedereen die werk wil maken van z’n (loopbaan)wens

Zou jij eigenlijk het liefst…

Een heel andere richting op willen in je loopbaan?
Je eigen bedrijf willen starten?
Die ene studie willen gaan doen?
… maar doe je het steeds maar niet?

Eigenlijk weet je best wat je wilt, maar je ziet allerlei beren op de weg en verzint een heleboel redenen om het niet te doen. En dus blijf je maar in cirkeltjes denken, wik je en weeg je en stel je het uit en uit en uit… Herkenbaar?

Terwijl kiezen om er wél voor te gaan, wat zou dat je allemaal wel niet voor moois op kunnen leveren? Veel meer voldoening, fluitend naar je werk gaan, volop energie, een leuker leven… Zonde dus eigenlijk om jezelf te kort te doen en te blijven dralen in een baan waar je eigenlijk niet gelukkig in bent. Tijd dus om werk te gaan maken van jouw loopbaanwens!

Zit jij op een plek op je werk waar je eigenlijk niet wilt zijn? En weet je diep van binnen wat je het liefst wél voor iets zou willen? Laat dit dan het moment zijn om in actie te komen, gun het jezelf om deel te nemen aan dit inspirerende groepsprogramma en laat jouw loopbaanwens werkelijkheid worden!

Wat het je allemaal oplevert

Met dit programma ga jij de stappen zetten die nodig zijn voor het realiseren van jouw loopbaanwens! Je gaat je droom omzetten naar concrete daden die je dichterbij brengen naar daar waar jij wilt zijn in je werkend bestaan. Zodat je eindelijk datgene kunt gaan doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waar je echt je voldoening uit haalt! En wie wil dat nou niet…

Na afloop van dit programma:

•  Heb je je loopbaanwens verscherpt in beeld;
•  Kun je je grootste beren op je loopbaanweg het hoofd bieden;
•  Ken je jouw persoonlijke krachtbronnen voor het verwezenlijken van jouw loopbaanwens;
•  Heb je een concreet actieplan om die loopbaanwens te gaan realiseren;
•  Ben je er helemaal klaar voor om vol vertrouwen echt te kiezen voor jouw loopbaanwens;
•  En heb je daarin je eerste stappen gezet!

Data & Lokatie

Het programma bestaat uit 2 hele dagen (9:00u – 17:00u) en een follow-up middag twee maanden later en vindt plaats op een inspirerende lokatie in de buurt van Den Haag.

Weten wanneer het eerstvolgende programma van start gaat? Neem dan contact op via vicky@vickymarijnen.nl of bel naar 06 – 14 18 15 89.

Inschrijven of meer weten?

Als je je wilt inschrijven, mail dan vandaag nog je gegevens naar vicky@vickymarijnen.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Nog vragen? Schroom dan niet om me te bellen (06 – 14 18 15 89) of mail naar vicky@vickymarijnen.nl. Ik help je graag verder!

 

Benieuwd hoe eerdere deelnemers dit programma hebben ervaren? Dit zeiden zij erover:

“Ik vind het programma doelgericht, inspirerend en laagdrempelig en het heeft voor mij in korte tijd veel resultaat opgeleverd. Ik ga met een groot actiegevoel naar huis.”

“Ik ben door dit programma echt anders gaan denken en heb nu veel meer vertrouwen in mijn eigen kunnen. Dat geeft energie om eindelijk te gaan voor mijn droombaan.”

“Iedereen wordt er blijer van om te doen waarover ze dromen en deze training heeft mij daar een stuk dichterbij gebracht.”

“Ik ben gestopt met in cirkeltjes denken en kan nu echt aan de slag op weg naar mijn doel.”

“Ik vind het een heel waardevol programma, met zowel verdieping als veel praktische handvatten. Ik ben echt in actie gekomen en ben heel blij dat ik mezelf deelname aan het Van Droom Naar Daad programma cadeau heb gedaan!”